فنونی‌زاده: پرسپولیس با تارتار به اوج برمی‌گردد/ باید بازیکن زیر ۲۵ سال جذب شود

پیشکسوت فوتبال پرسپولیس گفت: تارتار از اول پرسپولیسی بوده و تیم می‌تواند با اندیشه‌های او به روزهای اوج برگردد. 

به گزارش مشرق، مرتضی فنونی‌زاده در خصوص تغییر و تحولات باشگاه پرسپولیس، اظهار داشت: مدیریت پرسپولیس بهترین کار را در خصوص سرمربی انجام دادند و امیدوارم مهدی تارتار بتواند دل هواداران را شاد کند. اینکه تارتار از اول پرسپولیسی بوده هیچ شکی نیست و به نظر من با تاکتیک‌های که او دارد قطعا ما می‌توانیم دوباره به روزهای اوج خود برگردیم.

وی افزود: در حال‌حاضر همه ما پیشکسوتان از او حمایت می‌کنیم چون تارتار با دل جان برای پرسپولیس می‌جنگد. امیدوارم مدیریت تمام تلاش خود را انجام دهد و بتواند خواسته‌های کادرفنی را برآورده کند.

پیشکسوت پرسپولیس گفت: در این چند روز چند بازیکن از گل‌گهر جذب پرسپولیس شده‌اند ولی این بازیکنان سن‌شان بالای ۲۷ است و این موضوع قطعا به تیم ضربه می‌زند. امیدوارم در لیست جدید کادرفنی بازیکن زیر ۲۵ سال باشد که بتوانند چند سال مدام برای پرسپولیس بدرخشند.

فنونی‌زاده: امیدوارم بازیکنانی جذب شوند که تشنه قهرمانی باشند تا دوباره بتوانیم قهرمانی‌های پشت سر هم بیاوریم.

وی یادآور شد: بعضی دوستان می‌گویند حیف است بعضی از بازیکنان از تیم بروند اما من می‌گویم هر آمدنی یک رفتنی هم دارد و نمی‌شود تا آخر عمر یک بازیکن در پرسپولیس باشد. در حال‌حاضر تیم پیر است و باید بازیکنان زیادی از تیم بروند. درست است که امید عالیشاه زحمات زیادی برای پرسپولیس کشیده، اما او در این دو فصل آخر وقتی وارد زمین می‌شد، یک ربع بعد به دلیل مصدومیت باید از زمین بیرون می‌رفت. در هر صورت او جایگاه خاصی بین هواداران تیم دارد.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس